| Vegetarijanstvo | |
|
|
Na pitanje o prehrani odgovaram: | Okorjeli mesožder | | 20% | [ 1 ] | Jedem sve | | 60% | [ 3 ] | Okorjeli vegetarijanac | | 20% | [ 1 ] |
| Ukupno glasova : 5 | | Poll closed |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Witchdoctor Adept
Broj postova : 365 Age : 37 Localisation : Zgreb Registration date : 10.01.2007
| Naslov: Vegetarijanstvo pet tra 20, 2007 8:24 pm | |
| Nisam bio siguran gdje točno da stavim ovaj topic, pa sam se na kraju odlučio staviti ga ovdje jer mnogi vegetarijanstvo povezuju sa istočnjačkim učenjima: Buddhizam, Jainizam... Ja sam osobno vegetarijanac i gorljivi zastupnik prava životinja... zanima me vaše mišljenje o tome... Slobodno se izrazite... | |
|
| |
redeemer Mage
Broj postova : 183 Age : 37 Localisation : samobor Registration date : 02.04.2007
| Naslov: Re: Vegetarijanstvo pet tra 20, 2007 9:56 pm | |
| pa nije to tak loše samo kaj meni uvijek treba mesa al grozni su mi oni vegani kaj ne jedu čak ni jaja ni mlijeko | |
|
| |
Dr. Faust Mage
Broj postova : 194 Age : 33 Localisation : Rivendell Registration date : 25.03.2007
| Naslov: Re: Vegetarijanstvo pet tra 20, 2007 10:03 pm | |
| Ja jedem sve. I povrće i voće i meso. I nemam ništa protiv vegetarijanaca. | |
|
| |
buffy Mage
Broj postova : 121 Age : 33 Registration date : 21.03.2007
| Naslov: Re: Vegetarijanstvo sub tra 21, 2007 12:25 am | |
| glasala sam za jedem sve iako to nije u potpunosti istina. želim prestat jest meso, ali budući da ne volim neke druge žitarice koje bi nadomjestile meso, jdem samo bijelo. | |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: Vegetarijanstvo sub tra 21, 2007 4:38 pm | |
| - redeemer je napisao/la:
- pa nije to tak loše
samo kaj meni uvijek treba mesa al grozni su mi oni vegani kaj ne jedu čak ni jaja ni mlijeko I šta je u tome loše? Jaja i mlijeko uopće nisu potrebni odraslom organizmu... Štoviše, mogu biti štetni... Samo je pozitivno ako to NE jedu! | |
|
| |
buffy Mage
Broj postova : 121 Age : 33 Registration date : 21.03.2007
| Naslov: Re: Vegetarijanstvo sub tra 21, 2007 8:20 pm | |
| - Witchdoctor je napisao/la:
- redeemer je napisao/la:
- pa nije to tak loše
samo kaj meni uvijek treba mesa al grozni su mi oni vegani kaj ne jedu čak ni jaja ni mlijeko I šta je u tome loše? Jaja i mlijeko uopće nisu potrebni odraslom organizmu... Štoviše, mogu biti štetni... Samo je pozitivno ako to NE jedu! jel to znači da ni to više nećeš jesti, ha? | |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: Vegetarijanstvo sub tra 21, 2007 9:04 pm | |
| - buffy je napisao/la:
- Witchdoctor je napisao/la:
- pa nije to tak loše
samo kaj meni uvijek treba mesa al grozni su mi oni vegani kaj ne jedu čak ni jaja ni mlijeko I šta je u tome loše? Jaja i mlijeko uopće nisu potrebni odraslom organizmu... Štoviše, mogu biti štetni... Samo je pozitivno ako to NE jedu! jel to znači da ni to više nećeš jesti, ha? ne, ne znači, ali ja se divim ljudima koji to mogu... I ja ću jednom dogurati do tog stupnja nadam se... | |
|
| |
redeemer Mage
Broj postova : 183 Age : 37 Localisation : samobor Registration date : 02.04.2007
| Naslov: Re: Vegetarijanstvo sub tra 21, 2007 11:01 pm | |
- I šta je u tome loše? Jaja i mlijeko uopće nisu potrebni odraslom organizmu... Štoviše, mogu biti štetni... Samo je pozitivno ako to NE jedu!
ma daj e, koje su ti to šeme witch pa mlijeko je zdravo, puno kalcija i vitamina moraš pit mlijeko, zrast ćeš veeeeelik | |
|
| |
Bamakhepa Apprentice
Broj postova : 14 Age : 47 Localisation : Kumaon, UT, Indija Registration date : 10.04.2011
| Naslov: Re: Vegetarijanstvo ned tra 10, 2011 3:05 pm | |
- pa nije to tak loše
samo kaj meni uvijek treba mesa al grozni su mi oni vegani kaj ne jedu čak ni jaja ni mlijeko I šta je u tome loše? Jaja i mlijeko uopće nisu potrebni odraslom organizmu... Štoviše, mogu biti štetni... Samo je pozitivno ako to NE jedu! mlijeko nije toliko, no mlijecni proizvodi poput npr jogurta, kefira jesu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vegetarijanstvo | |
| |
|
| |
| Vegetarijanstvo | |
|