Magick and Occult
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magick and Occult

Magick, spells, history of Wicca

Početna stranicaPortailPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Bezvezno postanje

Go down 
Autor/icaPoruka
Witchdoctor
Adept
Adept
Witchdoctor

Broj postova : 365
Registration date : 10.01.2007

Bezvezno postanje Empty
PostajNaslov: Bezvezno postanje   Bezvezno postanje Icon_minitimesri tra 11, 2007 8:15 pm

Molim forumaše da ne objavljuju postove, tek toliko da nešto napišu! Za sad ću to tolerirati, ali molim vas da se to ne radi! Evil or Very Mad

Posebno upozorenje za moderatore!!!
[Vrh] Go down
https://witchcraft.niceboard.com
Black Da
Gost

Bezvezno postanje Empty
PostajNaslov: Re: Bezvezno postanje   Bezvezno postanje Icon_minitimepet tra 13, 2007 9:57 pm

Hej hej! Molim te smiri se malo! Smile
Bez brige ,ljudi čitaju makar ne postaju,ali jednostavno neki nemaju vremena biti stalno na internetu jer ih život zakuplja raznim obavezama!Smile
Nemoram ti to ni govoriti,znaš kako je!Smile

Nemoj se ljutiti molim te!

Hvala na svim pravima koja si mi dao,cjenim to jako i sve ...potruditi ću se biti više ovdje ali koliko mi se čini ti i ja smo jedini koji se trudimo ajmo tako reći...nema veze znam da će se ipak isplatiti taj trud! Veliki pozdrav ti šaljem!
[Vrh] Go down
Witchdoctor
Adept
Adept
Witchdoctor

Broj postova : 365
Registration date : 10.01.2007

Bezvezno postanje Empty
PostajNaslov: Re: Bezvezno postanje   Bezvezno postanje Icon_minitimesub tra 14, 2007 10:10 am

Black Dawn je napisao/la:
Hej hej! Molim te smiri se malo! Smile
Bez brige ,ljudi čitaju makar ne postaju,ali jednostavno neki nemaju vremena biti stalno na internetu jer ih život zakuplja raznim obavezama!Smile
Nemoram ti to ni govoriti,znaš kako je!Smile

Nemoj se ljutiti molim te!

Hvala na svim pravima koja si mi dao,cjenim to jako i sve ...potruditi ću se biti više ovdje ali koliko mi se čini ti i ja smo jedini koji se trudimo ajmo tako reći...nema veze znam da će se ipak isplatiti taj trud! Veliki pozdrav ti šaljem!

ma bez brige znam to! Ali mislio sam na postove kad se samo napiše: "slažem se", "potpisujem" itd...

Pozdrav i tebi
I love you
[Vrh] Go down
https://witchcraft.niceboard.com
Sponsored content

Bezvezno postanje Empty
PostajNaslov: Re: Bezvezno postanje   Bezvezno postanje Icon_minitime

[Vrh] Go down

Bezvezno postanje
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.