| Koje ste vjeroispovjesti? | |
|
+3black magic woman Dr. Faust Witchdoctor 7 posters |
Ja sam | Kršćanin | | 14% | [ 1 ] | Musliman | | 0% | [ 0 ] | Židov | | 0% | [ 0 ] | Wicca | | 57% | [ 4 ] | Hare Krishna | | 0% | [ 0 ] | Ostalo | | 29% | [ 2 ] |
| Ukupno glasova : 7 | | Poll closed |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Witchdoctor Adept
Broj postova : 365 Age : 37 Localisation : Zgreb Registration date : 10.01.2007
| Naslov: Koje ste vjeroispovjesti? sri tra 11, 2007 7:46 pm | |
| Evo, molim da se izjasnite ako nije problem... Ne morate pisati nego izjasnite se u obliku ankete. Nadam se da sam stavio dovoljno izbora | |
|
| |
Dr. Faust Mage
Broj postova : 194 Age : 33 Localisation : Rivendell Registration date : 25.03.2007
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? sri tra 11, 2007 7:59 pm | |
| Ja sam kršćanin iako se ne slažem sa dosta stvari u mojoj vjeri... Trebao bi malo preispitati svoju vjeru i svoja vjerovanja... | |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? sri tra 11, 2007 8:16 pm | |
| - Dr. Faust je napisao/la:
- Ja sam kršćanin iako se ne slažem sa dosta stvari u mojoj vjeri...
Trebao bi malo preispitati svoju vjeru i svoja vjerovanja... Sve OK, ne moraš se ispričavati zbog toga! Preispitivanje dobro dođe svakome... | |
|
| |
black magic woman Apprentice
Broj postova : 37 Age : 35 Registration date : 08.04.2007
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? sri tra 11, 2007 9:38 pm | |
| sto se tiče katoličanstva...ja jesam sve obrede napravila,ali nikada nisam vjerovala u njihove spike..ja sam neke svoje vjere,a kaa bi isla pisati moja uvjerenja-napisala bi knjigu | |
|
| |
buffy Mage
Broj postova : 121 Age : 33 Registration date : 21.03.2007
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? uto tra 17, 2007 11:41 pm | |
| kada bih birala odabrala bih wicca, ali jako puno toga još ne znam, kada se obrazujem bit ću 100% sigurna. | |
|
| |
Eagle-1 Apprentice
Broj postova : 29 Age : 36 Localisation : Rijeka / Fiume Registration date : 18.04.2007
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? sri tra 18, 2007 4:07 pm | |
| Glasovao sam za Wiccu, makar sam tek pred par tjedana čuo za to i od onda istražujem, ali mogu reći da mi filozofija Wicce mnogo bolje leži nego filozofija kršćanstva, kao i to da su muškarac i žena ravnopravni (u židovstvu i kršćanstvu žena bi bila = otirač za noge, a toga bi se posebno pridržavali "fundies") | |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? sri tra 18, 2007 6:47 pm | |
| - Eagle-1 je napisao/la:
- Glasovao sam za Wiccu, makar sam tek pred par tjedana čuo za to i od onda istražujem, ali mogu reći da mi filozofija Wicce mnogo bolje leži nego filozofija kršćanstva, kao i to da su muškarac i žena ravnopravni (u židovstvu i kršćanstvu žena bi bila = otirač za noge, a toga bi se posebno pridržavali "fundies")
Od kuda ili od koga si saznao za Wicca-u? | |
|
| |
buffy Mage
Broj postova : 121 Age : 33 Registration date : 21.03.2007
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? sri tra 18, 2007 10:33 pm | |
| - Witchdoctor je napisao/la:
- Od kuda ili od koga si saznao za Wicca-u?
danas baš i nije teško saznat nešto ili čut za nešto novo | |
|
| |
Eagle-1 Apprentice
Broj postova : 29 Age : 36 Localisation : Rijeka / Fiume Registration date : 18.04.2007
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? čet tra 19, 2007 12:20 am | |
| Ok, malo će čudno zvučati, ali za Wiccu sam saznao pred par tjedana na jednom stranom anime forumu gdje postoji grupa usera koji su Wiccanci, pa sam se učlanio u grupu (zaboravih napisati da sam otaku), i od onda češljam kol'ko stignem i umijem po internetu i mogu reći = I like it. | |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? čet tra 19, 2007 7:21 pm | |
| - Eagle-1 je napisao/la:
- Ok, malo će čudno zvučati, ali za Wiccu sam saznao pred par tjedana na jednom stranom anime forumu gdje postoji grupa usera koji su Wiccanci, pa sam se učlanio u grupu (zaboravih napisati da sam otaku), i od onda češljam kol'ko stignem i umijem po internetu i mogu reći = I like it.
drago mi je zbog toga, ali me malo čudi da si to saznao tek nedavno... Ali OK... | |
|
| |
Eagle-1 Apprentice
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? čet tra 19, 2007 11:17 pm | |
| Heh, a uopće nisam imao blage što je to, u početku sam mislio da su RP klan (taj dio foruma je prvenstveno za forumske text Role Playeve). Pa onda gledam di su topici koje svaki RP klan ima (Profili likova, Trening i sl.) 'Fkors, nisam našao ništa takvoga, ali sam onda skužio u čemu je stvar i od onda rujem po netu i pred par dana sam odlučio iz zafrkancije roknuti HrGoogla u akciju i vidio sam da i kod nas je došla Wicca. Ipak nismo u nekim stvarima ostali na Balkanu. | |
|
| |
selma_9 Apprentice
Broj postova : 12 Registration date : 07.04.2007
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? sri tra 25, 2007 12:21 am | |
| ništa, žao mi je šta sotonizam nije religija jer bi se odmah priključila... | |
|
| |
shadow Apprentice
Broj postova : 34 Age : 45 Localisation : Bulgaria Registration date : 19.02.2010
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? sri tra 06, 2011 5:52 pm | |
| Da. Satanizam je filosofia. Ja se broim pri satanistite. No i wicca a ubova. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koje ste vjeroispovjesti? | |
| |
|
| |
| Koje ste vjeroispovjesti? | |
|