| Wicca :) | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Black Da Gost
| |
| |
Witchdoctor Adept
Broj postova : 365 Age : 37 Localisation : Zgreb Registration date : 10.01.2007
| Naslov: Re: Wicca :) pon oľu 19, 2007 8:27 pm | |
| Drago mi je sto ti se sviđa ovaj forum i još bi mi bilo draže kad bi reklamalo koju dobru riječ o ovom forumu na nekim drugim mjestima... . Ispunit ću ti želju o otvaranju posebnog forume "Wicca". Bilo bi također lijepo kad bi postala neki članak o onome što si pročitala, naučila i slično... | |
|
| |
Black Da Gost
| Naslov: Re: Wicca :) uto oľu 20, 2007 1:10 am | |
| Jaoooooooooooo kako si me iznenadio! Hvala,najlješa hvala! da trebali bi to malo proširiti javnosti,jer koliko vidiš ljudi ni ne znaju za ovaj forum )) eh sada,ja mogu napisati štošta ali prilično sam nova u tome ,pa bolje da još malo to proučim prije negoli se zbrukam piši mi! pozdrav! |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: Wicca :) uto oľu 20, 2007 8:01 pm | |
| Drago mi je što sam te usrećio sa ovim forumom.... Vjeruj mi, nije ti ppotrebna diploma iz Wiccae da bi pisala ovdje... Možeš komentirati, pitati, nisu potrebni stručni radovi i stručna mišljenja... | |
|
| |
Black Da Gost
| Naslov: Re: Wicca :) sri oľu 21, 2007 11:58 pm | |
| ma znam ))) nego zanima me netko tko je u tome dovoljno dugo da mi bude ako želi u početku mali mentor...onako samo malo da me uvede,nauči i to... pozz! |
|
| |
Dr. Faust Mage
Broj postova : 194 Age : 33 Localisation : Rivendell Registration date : 25.03.2007
| Naslov: Re: Wicca :) ned oľu 25, 2007 4:57 pm | |
| Je li mi može netko ukratko objasnit šta je to Wicca? Ili da mi da neki link gdje bi to mogao provjeriti? | |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: Wicca :) ned oľu 25, 2007 9:41 pm | |
| - Dr. Faust je napisao/la:
- Je li mi može netko ukratko objasnit šta je to Wicca?
Ili da mi da neki link gdje bi to mogao provjeriti? Wicca je preporod Stare religije, paganskih rituala... Ponovno rođenje Božice. Wicca je danas najviše iskomercijalizirana od svih, uvjetno rečeno, smjerova Magije... Preporučam film Avalon i google tražilicu, možeš mi ostavit mail, pa ću ti poslat dvije e-knjige koje su u biti nekakav uvod u Wiccau... Trenutno nemam puno vremena pisati o tome, ali jako mi je drago što te to zanima... Otvorit ću forume koje si tražio... | |
|
| |
Dr. Faust Mage
Broj postova : 194 Age : 33 Localisation : Rivendell Registration date : 25.03.2007
| Naslov: Re: Wicca :) ned oľu 25, 2007 11:15 pm | |
| Hvala zbog informacija i zbog otvaranja željenih foruma. | |
|
| |
Black Da Gost
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Wicca :) | |
| |
|
| |