| tematika | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
UnFrozeN Gost
| Naslov: tematika pet sij 12, 2007 6:24 pm | |
| sveukupno, tematika ti nije losa...ali je jako lose razgranata... Vampiri i Vukodlaci ne idu u rangu sa Religijom i ostalim...drugim rijecima...to bi trebao biti pod forum foruma ili tema za raspravljanje no ne u zasebnoj sekciji.. |
|
| |
Witchdoctor Adept
Broj postova : 365 Age : 37 Localisation : Zgreb Registration date : 10.01.2007
| Naslov: Re: tematika pet sij 12, 2007 8:18 pm | |
| - UnFrozeN je napisao/la:
- sveukupno, tematika ti nije losa...ali je jako lose razgranata... Vampiri i Vukodlaci ne idu u rangu sa Religijom i ostalim...drugim rijecima...to bi trebao biti pod forum foruma ili tema za raspravljanje no ne u zasebnoj sekciji..
Da, shvaćam da nije dobro razgranato, tj razrađeno, ali kao što sam rekao, ovo je beta verzija i još uvijek radim na završnom izgledu. U svakom slučaju hvala na mišljenju. Dobro bi mi došao i neki konkretni prijedlog. | |
|
| |
Black Da Gost
| |
| |
Black Da Gost
| Naslov: Re: tematika pet oľu 09, 2007 10:34 pm | |
| Želim da i Wicca ima svoj FORUM... Zašto bi bila podijeljena u neke kategorije?ili podforumima? Ona zaslužuje i više od toga... |
|
| |
Dr. Faust Mage
Broj postova : 194 Age : 33 Localisation : Rivendell Registration date : 25.03.2007
| Naslov: Re: tematika ned oľu 25, 2007 5:00 pm | |
| Po memi je forum jako lijepo napravljen. | |
|
| |
Dr. Faust Mage
Broj postova : 194 Age : 33 Localisation : Rivendell Registration date : 25.03.2007
| Naslov: Re: tematika ned oľu 25, 2007 7:56 pm | |
| Po meni bi trebalo još otvorit forume o: alkemičarima i alkemiji, europskoj Magiji i europskim Magioničarima, i o okultoj književnosti. | |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: tematika pon oľu 26, 2007 5:56 pm | |
| - Dr. Faust je napisao/la:
- Po meni bi trebalo još otvorit forume o: alkemičarima i alkemiji, europskoj Magiji i europskim Magioničarima, i o okultoj književnosti.
Učinjeno! | |
|
| |
Dr. Faust Mage
| Naslov: Re: tematika pon oľu 26, 2007 10:46 pm | |
| - Admin je napisao/la:
- Dr. Faust je napisao/la:
- Po meni bi trebalo još otvorit forume o: alkemičarima i alkemiji, europskoj Magiji i europskim Magioničarima, i o okultoj književnosti.
Učinjeno! Imam jedno pitanje.... Ove kategorije koje sam ja naveo vidim da je otvorena samo Okultna književnost. Šta bi i Alkemičari i alkemija, i europska Magija i europski magioničari trebali isto spadat pod taj forum ili šta? Malo sam zbunjen... Ovo je samo pitanje... | |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: tematika uto oľu 27, 2007 5:52 pm | |
|
Navedene grupe su prikladnije kao topic nego kao zaseban forum...
| |
|
| |
Dr. Faust Mage
| Naslov: Re: tematika uto oľu 27, 2007 9:51 pm | |
| - Admin je napisao/la:
Navedene grupe su prikladnije kao topic nego kao zaseban forum... Ok kužim. Samo sam pitao... | |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: tematika sri oľu 28, 2007 8:27 pm | |
| - Dr. Faust je napisao/la:
- Admin je napisao/la:
Navedene grupe su prikladnije kao topic nego kao zaseban forum... Ok kužim. Samo sam pitao... Bez brige, no hard feelings! | |
|
| |
mishamu Apprentice
Broj postova : 8 Registration date : 26.03.2007
| Naslov: Re: tematika sri oľu 28, 2007 9:33 pm | |
| meni je ovaj forum nekako pretaman, ne volim baš tak potpuno sive ili crne stranice, mal me bediraju i živcira me slika od ove ženske iznad svega, mislim ne da mi se spuštat nemam miša pa zeznuto stalno... roll: a da samo ne gunđam, sviđa mi se forum, drago mi je što postoji i podforumi su super | |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: tematika sri oľu 28, 2007 9:50 pm | |
| - mishamu je napisao/la:
- meni je ovaj forum nekako pretaman, ne volim baš tak potpuno sive ili crne stranice, mal me bediraju i živcira me slika od ove ženske iznad svega, mislim ne da mi se spuštat nemam miša pa zeznuto stalno... roll:
a da samo ne gunđam, sviđa mi se forum, drago mi je što postoji i podforumi su super Da, razumijem što želiš reći. Sad kad malo bolje vidim, i meni su te boje malo sumorne, ali valjda kad sam kreirao Forum bio sam u nekoj depri . Neki ć opet reći da im je baš super ovako... Ah, tko će svima udovoljiti... Nadam se da ćeš ostati stalna članica, unatoč boji... S vremenom je možda i promjenim... | |
|
| |
mishamu Apprentice
Broj postova : 8 Registration date : 26.03.2007
| Naslov: Re: tematika čet oľu 29, 2007 2:05 am | |
| ma ostajem, boja nije velika stvar, navikne se čovjek | |
|
| |
Witchdoctor Adept
| |
| |
Dr. Faust Mage
| Naslov: Re: tematika sub oľu 31, 2007 2:25 pm | |
ma ostajem, boja nije velika stvar, navikne se čovjek I meni je boja na početku bila malo čudna ali sad se polako navikavam na to. | |
|
| |
Dr. Faust Mage
| Naslov: Re: tematika pon tra 02, 2007 7:54 pm | |
| Jako je lijepa ova nova tema za forum. | |
|
| |
Black Da Gost
| Naslov: Re: tematika čet tra 05, 2007 12:31 am | |
- i živcira me slika od ove ženske iznad svega
Koje ženske? |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: tematika sri tra 11, 2007 8:10 pm | |
| - Black Dawn je napisao/la:
- mishamu je napisao/la:
- i živcira me slika od ove ženske iznad svega
Koje ženske? Ma misli na prijašnji izgled Foruma. Bila je jedna ženska kao motiv na pozadini Foruma | |
|
| |
suzy_f Apprentice
Broj postova : 5 Age : 46 Localisation : over the rainbow Registration date : 14.04.2007
| Naslov: Re: tematika uto tra 17, 2007 6:33 pm | |
| dobro je , sam se covjek treba naucit.. mene malo muche boje slova al ak se dovoljno zablejim u monitor sve vidim puno bolje nego neki dan kad sam bila.. ne znam jel to bilo na francuskom il nanjemackom al sam morala pogadajat di ide post replay nu, sad znam i btw. mozda bi bilo dobro da stavis fast replay | |
|
| |
Witchdoctor Adept
| Naslov: Re: tematika uto tra 17, 2007 6:58 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: tematika | |
| |
|