Magick and Occult
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magick and Occult

Magick, spells, history of Wicca

Početna stranicaPortailPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Hmm,let's see...

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Black Da
Gost

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimepon tra 02, 2007 10:32 pm

Što Vam predstavlja priroda?
Vjerujete li u nju?
Mislite li da je priroda stvorila Nas,ili po navodu određenih ljudi (iz osobnog iskustva) Mi stvorili prirodu?
Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
Dr. Faust
Mage
Mage
Dr. Faust

Broj postova : 194
Registration date : 25.03.2007

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimepon tra 02, 2007 11:10 pm

Priroda nas je sve stvorila.
[Vrh] Go down
Witchdoctor
Adept
Adept
Witchdoctor

Broj postova : 365
Registration date : 10.01.2007

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimeuto tra 03, 2007 7:01 pm

Ja vjerujem da nas je stvorio jedinstveni kozmički tj svemirski Izvor. kako nas tako i prirodu, ali nema govora o tome da su ljudi stvorili prirodu! Čisti apsurd i čista glupost.
Pa nek mi ti neki pokažu barem jedan dokaz koja će potkrijepiti tu teoriju!
[Vrh] Go down
https://witchcraft.niceboard.com
buffy
Mage
Mage
buffy

Broj postova : 121
Registration date : 21.03.2007

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimesri tra 04, 2007 11:29 pm

vjerujem da su sva bića povezana s prirodom. nema šanse da smo mi stvorili prirodu, pa mi je uništavamo.
[Vrh] Go down
Black Da
Gost

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimesri tra 04, 2007 11:39 pm

buffy je napisao/la:
vjerujem da su sva bića povezana s prirodom. nema šanse da smo mi stvorili prirodu, pa mi je uništavamo.

POTPIS! Wink
[Vrh] Go down
Dr. Faust
Mage
Mage
Dr. Faust

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimečet tra 05, 2007 9:35 am

buffy je napisao/la:

Potpis također.
[Vrh] Go down
Witchdoctor
Adept
Adept
Witchdoctor

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimesri tra 11, 2007 8:35 pm

buffy je napisao/la:

Čovjek mnogo toga sam stvri, pa uništi, pa stoga ne bih rekao da to ima nekakve veze. Postoji puno očitijih dokaza da je nemoguće da je čovjek stvorio prirodu! Zapravo, uopće mi nije jasno zašto o tome idemo raspravljat... scratch Suspect
[Vrh] Go down
black magic woman
Apprentice
Apprentice
black magic woman

Broj postova : 37
Registration date : 08.04.2007

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimesri tra 11, 2007 10:05 pm

za mene je priroda nesto sto je jaaako potrebno za život,a sto se tice sto je ili tko stvorio...to je jidno od onih vječnih pitanja koja ne vode nikamo.
[Vrh] Go down
Witchdoctor
Adept
Adept
Witchdoctor

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimesri tra 11, 2007 10:38 pm

black magic woman je napisao/la:
za mene je priroda nesto sto je jaaako potrebno za život,a sto se tice sto je ili tko stvorio...to je jidno od onih vječnih pitanja koja ne vode nikamo.

Upravo tako... Ali opet, bilo bi predosadno kad bi znali sve odgovore... pa je stoga baš zanimljivo razbijat glavu s takvim stvarima
[Vrh] Go down
buffy
Mage
Mage
buffy

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimečet tra 12, 2007 11:11 pm

Witchdoctor je napisao/la:
black magic woman je napisao/la:

Upravo tako... Ali opet, bilo bi predosadno kad bi znali sve odgovore... pa je stoga baš zanimljivo razbijat glavu s takvim stvarima

nema smisla raspravljati, svatko ima svoje mišljenje. mislim da odgovor na pitanje znanstevenici ni neće pronaći.
[Vrh] Go down
buffy
Mage
Mage
buffy

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimeuto tra 17, 2007 11:28 pm

[color=blue]šta mislite o reinkarnaciji

[color:324d=darkblue:324d]znate li o čemu je riječ?

Zadnja promjena: ; sri tra 18, 2007 10:22 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh] Go down
redeemer
Mage
Mage
redeemer

Broj postova : 183
Registration date : 02.04.2007

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimesri tra 18, 2007 1:07 am

issssusti fakin bože
dajte nemojte koristit te kričave fontove
oči če nam otić u kurac
[Vrh] Go down
Dr. Faust
Mage
Mage
Dr. Faust

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimesri tra 18, 2007 1:13 am

Pa neznam šta da mislim o reinkarnaciji...
Neke kulture vjeruju u to a neke ne...
Budhisti (ili hinduisti nisam siguran točno) vjeruju u reinkarnaciju i njima je cilj prestai se reinkarnirati...
[Vrh] Go down
Witchdoctor
Adept
Adept
Witchdoctor

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitimesri tra 18, 2007 6:14 pm

Dr. Faust je napisao/la:
Pa neznam šta da mislim o reinkarnaciji...
Neke kulture vjeruju u to a neke ne...
Budhisti (ili hinduisti nisam siguran točno) vjeruju u reinkarnaciju i njima je cilj prestai se reinkarnirati...

Ova tema ide pod ključ. Ako želite diskutirati o reinkarnaciji, otvorite novi topic for God sake!
[Vrh] Go down
Sponsored content

Hmm,let's see... Empty
PostajNaslov: Re: Hmm,let's see...   Hmm,let's see... Icon_minitime

[Vrh] Go down

Hmm,let's see...
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.