Witchdoctor Adept
Broj postova : 365 Age : 37 Localisation : Zgreb Registration date : 10.01.2007
| Naslov: NOVI MODERATORI FORUMA! čet tra 07, 2011 11:27 pm | |
| Novi moderatori Foruma su shadow i sama_el! Molim vas da se pridržavate Pravila Foruma i da date sve što je u Vašoj moći da ovaj Forum uzdignemo na najvišu razinu! Zahvaljujem se na suradnji! | |
|
sama_el Apprentice
Broj postova : 23 Age : 30 Localisation : Zadar Registration date : 06.04.2011
| Naslov: Re: NOVI MODERATORI FORUMA! čet tra 07, 2011 11:29 pm | |
| - Witchdoctor je napisao/la:
- Novi moderatori Foruma su shadow i sama_el! Molim vas da se pridržavate Pravila Foruma i da date sve što je u Vašoj moći da ovaj Forum uzdignemo na najvišu razinu! Zahvaljujem se na suradnji!
Pročitah pravila, osobno mislim da su neka previše cjepidlačna, ali zakon je zakon. Još samo da postovi počnu stizati. | |
|
Witchdoctor Adept
Broj postova : 365 Age : 37 Localisation : Zgreb Registration date : 10.01.2007
| Naslov: Re: NOVI MODERATORI FORUMA! čet tra 07, 2011 11:39 pm | |
| - sama_el je napisao/la:
- Witchdoctor je napisao/la:
- Novi moderatori Foruma su shadow i sama_el! Molim vas da se pridržavate Pravila Foruma i da date sve što je u Vašoj moći da ovaj Forum uzdignemo na najvišu razinu! Zahvaljujem se na suradnji!
Pročitah pravila, osobno mislim da su neka previše cjepidlačna, ali zakon je zakon. Još samo da postovi počnu stizati. Jeste počeli lijepiti bannere? | |
|
sama_el Apprentice
Broj postova : 23 Age : 30 Localisation : Zadar Registration date : 06.04.2011
| Naslov: Re: NOVI MODERATORI FORUMA! čet tra 07, 2011 11:41 pm | |
| - Witchdoctor je napisao/la:
Jeste počeli lijepiti bannere? Ja sam stavio banner na svom profilu na drugom forumu. Bit će dobro ako ne budem baniran za to... zapravo smijem jer nema profita od toga... phew. | |
|
shadow Apprentice
Broj postova : 34 Age : 45 Localisation : Bulgaria Registration date : 19.02.2010
| Naslov: Re: NOVI MODERATORI FORUMA! pet tra 08, 2011 12:02 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: NOVI MODERATORI FORUMA! | |
| |
|